גולאש בשר ותפו"א בבישול ארוך

 

 

מצרכים:

קילו בשר כתף טרי, חתוך לקוביות

4-5 תפו"א קלופים וחתוכים גס (לא לחתוך קטן מדי, החום של הבישול הארוך יפורר אותם)

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

1 כפית סוכר

3 עגבניות בשלות מגורדות

2 בצלים קצוצים

2 שיני שום כתושות

2 גזרים פרוסים לפרוסות

1 גמבה חתוכה

מלח, פלפל

2 כפות גדושות פפריקה

חצי כפית כורכום

2 עלי דפנה

חצי ליטר ציר עוף (או מים רגילים)

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את הבשר

מוסיפים את השום, הגזר והגמבה ומטגנים עוד מעט

מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים (כולל הסוכר)

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה

מניחים את קוביות התפו"א מעל הכל ומכניסים לתנור ללילה (או ל- 4-5 שעות)

[shopeat_button]

קטגוריה: בשרים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *