חזה עוף בצ'ילי מתוק וחם, תפו"א ובטטה

 

[shopeat_ingredients]

2 פרפרי חזה עוף, חתוכים בגודל ביס

4 כפות סויה

4 כפות טריאקי

משרים יחד לחצי שעה, עטוף בניילון נצמד

2 בצלים חתוכים לחצי ולפרוסות

2 תפו"א בינוניים

2 בטטות

כוס רוטב צ'ילי מתוק

סומסום וקשיו/בוטנים לקישוט

[/shopeat_ingredients]

חותכים את התפו"א והבטטות לקוביות, מניחים על נייר אפיה, מוסיפים מעט שמן ואופים בתנור בחום 180, עד שהקוביות מזהיבות יפות, מערבבים מדי פעם לאפיה אחידה.

בסיר שמים בצל ומטגנים עד שקיפות

מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 20 דקות.

מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק ואת תפו"א והבטטה, מבשלים יחד עוד 5 דקות ומגישים.

מעל מפזרים סומסום וקשיו/בוטנים

[shopeat_button]

קטגוריה: עופות, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.