כדורי שוקולד לפסח

 

מצרכים:

1 שקית עוגיות יין מצופות שוקולד

1 חבילה עוגיות יין

100 גר' שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

חצי כוס יין תירוש

קוקוס / סוכריות לזרייה

 

אופן ההכנה:

בסיר קטן מחממים את השמנת והשוקולד ומערבבים לגנאש

טוחנים את העוגיות במעבד מזון

מוסיפים את היין והגנאש ומעבדים לבצק

מגלגלים לכדורים קטנים, מצפים בקוקוס ומקררים שעה לפחות

קטגוריה: עוגיות, פסח
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.