מצרכים:
חצי שקית ברוקולי מיני של סנפרוסט
חצי שקית כרובית מיני של סנפרוסט
200 גר' סלמון טרי, חתוך לקוביות
נודלס תרד חלוט לפי הוראות היצרן
פטריות פורטבלה פרוסות
1 בצל פרוס לחצי ולפרוסות דקות
1 כוס פולי סויה (ללא התרמילים)
1 כוס נבטי חמניה
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב טריאקי
אופן ההכנה:
בסיר ווק מחממים שמן ומטגנים קלות את קוביות הסלמון – מוציאים ומניחים בצד
מוסיפים עוד מעט שמן ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הפטריות, פולי הסויה, הברוקולי והכרובית, מוסיפים רבע כוס רוטב ורבע כוס רוטב צ'ילי מתוק, רבע כוס רוטב טריאקי ומבשלים בחום גבוה כ- 15 דק', להקפיד לערבב כל הזמן.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הנודלס שבושלו מראש, את נבטי החמניה ואת הסלמון – מבשלים יחד עוד 3-5 דקות ומגישים.
כתיבת תגובה