מרק גולאש הונגרי עם בצקניות

 

מצרכים:

1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות (אני משתמשת בצלי כתף)

2 בצלים קצוצים דק

2 גזרים חתוכים לקוביות

3 תפו"א חתוכים לקוביות

2 כפות קימל

2 כפות פפריקה מתוקה

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

2 שיני שום (לא שמתי)

2 כפות מלח, פלפל שחור

10 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הבשר ומטגנים הכל יחד עד שהבשר מקבל צבע אפרפר

מסיטים מהאש ומוסיפים את התבלינים, הרסק, הירקות, מערבבים היטב, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים

עד שהבשר מתרכך, על חום נמוך.

אני קיצרתי תהליכים ובישלתי הכל כשעה בסיר לחץ

 

 

לבצקניות (נוקדלי):

2 ביצים

חצי כוס קמח

מעט מלח

מערבבים הכל בעזרת מטרפה לבלילה צמיגית, ומעבירים במכשיר היוצר נטיפי בצק, מבשלים במים כ- 3 דקות, מסננים ומעל שופכים מעט שמן

 

מקור המתכון: טומי לפיד (עם הנחיות והספקת מכשיר הנוקדלי של מירי שעובדת איתי )

קטגוריה: מרקים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.