סלט מרמומה טוניסאי

 

 

 

לסלט הזה מתברר, יש כמה שמות: מקבובה, מרדומה וכנראה עוד כמה שמות שאני לא מכירה

חמותי הטוניסאית קוראת לו מרמומה, ואני ככלה ממושמעת,לא מתווכחת עם הבוסית שלי לענייני אוכל טוניסאי (:

מצרכים:

6-7-8 עגבניות בשלות, קלופות

3-4 שיני שום קלופות ופרוסות

שמן (כמו שחמותי אומרת "כמה שהיד נותנת")

2 כפות פפריקה מתוקה איכותית

כפית פפריקה חריפה

קורט סוכר

מלח

 

אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים את העגבניות (לא עד ריסוק מימי, להשאיר מעט "גוף")

שמים בסיר טפלון  ומאדים – ללא שמן

כשהמים מתאדים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים עוד חצי שעה

מקררים ושומרים במקרר

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.