עוגיות בולו טוניסאיות

 

מתכון של סבתא רינה שמעוני היקרה!

 

מצרכים:

2 ביצים

1 כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים

1 אבקת אפיה

1/2 כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2-4 כוסות קמח

ביצה, שומשום, שקדים – לזרייה

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל הרטובים יחד

מוסיפים 2 כוסות קמח ובודקים את המרקם

הבצק צריך להיות נוח לגלגול

אם חסר, מוסיפים עוד חצי כוס וכן הלאה

מגלגלים לאליפסה ומניחים על תבנית אפיה מרופדת

מורחים ביצה, שומשום ושקד

אופים ב 180 עד השחמה

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.