עלי גפן ממולאים באורז וצימוקים

 

 

הכמויות משתנות בהתאם לכמות העלים שיש, לכן לא רשומה מידה מדוייקת

מצרכים:

אורז פרסי שטוף

צימוקים (הבהירים)

שמיר קצוץ

בצל קצוץ

 תבלינים: מלח, פש"ג, לימון סחוט, 1 לימון פרסי (שחור)

 

אופן ההכנה:

מערבבים הכל עם רבע כוס שמן, פרט ללימון הפרסי

מסדרים בסיר צפוף, וממלאים את הסיר במים עד למעלה, שמים את הלימון הפרסי, מרתיחים היטב ומנמיכים לאש נמוכה, עד שהמים נספגים מנסים לקחת אחד מהקרקעית של הסיר וטועמים, אם האורז מבושל.  אם עדיין לא, מוסיפים עוד מים (רתוחים).

[shopeat_button]

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.