צלי בקר ותפו"א (פטאטס קון-קארנה)

 

 

 

מצרכים:

1 קילו תפו"א מזן דזירה (האדומים) קלופים וחתוכים לקוביות גדולות

1 קילו בשר כתף טרי, חתוך לקוביות גדולות

3 כפות חומץ

1 כף כמון

1 כף פפריקה מתוקה

חצי כפית אורגנו

4 כפות שמן

3 שיני שום קלופות חתוכות לחצי

2 עלי דפנה

מלח, פלפל שחור

 

אופן ההכנה:

בסיר לחץ שמים את הבשר ומוסיפים את התבלינים פרט למלח ולתפו"א

מטגנים 2-3 דקות, מוסיפים ליטר מים ומכסים את הסיר, מבשלים בסיר לחץ כשעה

פותחים את הסיר ומוסיפים את המלח וקוביות תפו"א, מבשלים יחד עוד חצי שעה

קטגוריה: בשרים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.