קבב עירקי

מצרכים:

 

 קילו בשר בקר טחון

200 גר' שומן בקר

1 בצל גדול

1 חבילה פטרוזיליה

חצי כפית תבלין מאשיה

מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את הבצל, הפטרוזיליה, שומן הבקר והתבלינים ומעבדים למשחה הומוגנית

בקערה שמים את הבשר, מוסיפים את תערובת הבצל והפטרוזיליה, חופן מים ומערבבים

לא לערבב יותר מדי, עיבוד יתר גורם לקציצה להיות "חנוקה"

 

בתמונה הוספתי גם צנובר, אבל גיליתי שיותר טעים לנו טבעי (:

קטגוריה: בשרים, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.