קלופס (קציץ בשר)

 

מצרכים:

300 גר' בשר בקר טחון

300 גר' בשר הודו נקבה טחון

1 בצל גדול קצוץ דק, מטוגן עד השחמה

100 גר' פירורי לחם

1 ביצה

1 שן שום

מעט רוטב ווסטשייר

מלח, פלפל

2 כפות קטשופ

3-4 ביצים קשות מדיום

 פרוסות של חזה אווז לכיסוי הקלופס

אופן ההכנה: 

מערבבים הכל יחד , מניחים חצי מעיסת הבשר בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, מעל מניחים את הביצים הקשות בשורה, מכסים בשארית הבשר ומעצבים לכיכר, מסדרים את פרוסות חזה האווז בחפיפה מעל הכיכר ואופים בתנור בחום 180 מעלות, 40-45 דקות

מקור המתכון: נייג'לה לאוסון

קטגוריה: בשרים, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *