מצרכים:
1 חבילת אספרגוס טרי
2 סלסלות פטריות טריות
2 שיני שום קצוצות
2 כפות טריאקי
1 כפית סויה
חופן צנוברים קלויים
שומשום קלוי לזרייה
אופן ההכנה:
מקלפים עם קולפן את החלק התחתון של האספרגוס
מוציאים את ה"רגל" של הפטריות וחותכים כל פטריה לחצי (במידה והיא גדולה), צולים את האספרגוס על מנגל או מחבת פסים וחותכים לחתיכות לא קטנות
מטגנים את השום עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות, הסויה והטריאקי ומאדים יחד 10 דקות, מוסיפים את האספרוס
מעבירים לצלחת ומפזרים צנובר ושומשום מעל
כתיבת תגובה