מצרכים:
4-5 נתחים של פילה סלמון
1 תפוז פרוס לפרוסות דקות
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף חומץ אורז
1 כף מירין (יין אורז)
קצה כפית שמן שומשום
2-3 שיני שום קצוצות
שומשום שחור, לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה, משרים את הדג ברוטב כשעה – הופכים באמצע
מניחים את פרוסות התפוז על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מעל מסדרים את פילה הסלמון, יוצקים את חומרי המשרה על הדג ומקשטים בשומשום שחור
אופים בחום 180, 20 דקות ומגישים על פירה
כתיבת תגובה