להמבורגר:
קילו בשר טחון פעם אחת (אנטריקוט + צוואר, טרי)
מעט שומן בקר
מלח פלפל
תוספות:
עלה חסה אייסברג
פרוסת עגבניה
מלפפון חמוץ פרוס
ביצת עין
קטשופ, מיונז
לחמניות המבורגר קנויות
אופן ההכנה:
יוצרים קציצות המבורגר בעובי ס"מ וחצי
מטגנים במחבת משומנת בכף שמן, חשוב שהמחבת תהיה חמה
אצלי אוהבים מדיום-וול, אז אני חותכת מעט את פנים הקציצה ובודקת את דרגת העשייה
מורחים את החלק התחתון של ההלחמניה במיונז וקטשופ, מעל את ההמבורגר ואת התוספות, ונהנים (:
את הערכים התזונתיים והמתכון, תוכלו למצוא באתר הבריאותי והמעולה של Foofsdictionary
https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4064
כתיבת תגובה