המבורגר ביתי

 

 

להמבורגר:

קילו בשר טחון פעם אחת (אנטריקוט + צוואר, טרי)

מעט שומן בקר

מלח פלפל

 

תוספות:

עלה חסה אייסברג

פרוסת עגבניה

מלפפון חמוץ פרוס

ביצת עין

קטשופ, מיונז

 

לחמניות המבורגר קנויות

 

אופן ההכנה:

יוצרים קציצות המבורגר בעובי ס"מ וחצי

מטגנים במחבת משומנת בכף שמן, חשוב שהמחבת תהיה חמה

אצלי אוהבים מדיום-וול, אז אני חותכת מעט את פנים הקציצה ובודקת את דרגת העשייה

 

מורחים את החלק התחתון של ההלחמניה במיונז וקטשופ, מעל את ההמבורגר ואת התוספות, ונהנים (:

 

את הערכים התזונתיים והמתכון, תוכלו למצוא באתר הבריאותי והמעולה של Foofsdictionary

https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4064

קטגוריה: לחם, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *