וואפל בלגי

  

מצרכים:

2 ביצים

1 כוס חלב

חצי כוס שמן

רבע כוס סוכר

1.5 כוסות קמח תופח

רבע כפית מלח

תרסיס שמן לשימון הפלטות

 

אופן ההכנה:

מערבבים ביצים, שמן, חלב יחד

מערבבים את היבשים ומוסיפים לתערובת הרטובה

מחממים היטב את מכשיר הוואפל בלגי, מרססים בתרסיס שמן ויוצקים כף גדושה לכל אחד מהשקעים (אצלי יש 4) אופים עד השחמה.

 

התוספות שתופסות:

כמובן מעדן "יולו" שכבות שנתן פה קפיצת טעם משמעותית, הוספתי גם מעט שוקולד צ'יפס

מייפל (אמיתי בבקשה)

קצפת

גנאש

YOU NAME IT!

 

מקור המתכון: קרין גורן עם שינויים שלי

 

קטגוריה: קינוחים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *