[shopeat_ingredients]
2 פרפרי חזה עוף, חתוכים בגודל ביס
4 כפות סויה
4 כפות טריאקי
משרים יחד לחצי שעה, עטוף בניילון נצמד
2 בצלים חתוכים לחצי ולפרוסות
2 תפו"א בינוניים
2 בטטות
כוס רוטב צ'ילי מתוק
סומסום וקשיו/בוטנים לקישוט
[/shopeat_ingredients]
חותכים את התפו"א והבטטות לקוביות, מניחים על נייר אפיה, מוסיפים מעט שמן ואופים בתנור בחום 180, עד שהקוביות מזהיבות יפות, מערבבים מדי פעם לאפיה אחידה.
בסיר שמים בצל ומטגנים עד שקיפות
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק ואת תפו"א והבטטה, מבשלים יחד עוד 5 דקות ומגישים.
מעל מפזרים סומסום וקשיו/בוטנים
[shopeat_button]
כתיבת תגובה