מצרכים:
1 קילו קמח
1 שמרית
כף וחצי מלח
3 כפות שמן קנולה (או זית)
3 כפות סוכר (חום, או רגיל)
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שמים:
שמרית + סוכר + 1 כוס מים חמימים (לא חמים!)
ומתסיסים.
מוסיפים:
קמח, מלח, שמן
מעבדים מעט ואז מוסיפים 3 כוסות מים חמימים.
אחרי הכוס הראשונה לשפוך את השניה בנגלות קטנות
עד היווצרות בצק רך.
לשים 15-20 דקות עד לקבלת בצק גמיש.
מתפיחים, יוצרים חלה ומתפיחים שוב. מורחים ביצה (שלתוכה אני מוסיפה מעט סוכר, לצבע שחום של הבצק באפייה) + שומשום
אופים עד 20 דקות (אחרת יוצא קשה ומאבד את הרכות האופיינית)
[shopeat_button]
כתיבת תגובה