חמין מרוקאי

מצרכים:

כוס שעועית לבנה שהושרתה לילה (כשרוצים חמין קליל יותר, אפשר להשמיט את השעועית והחומוס ולשים רק חיטה)

כוס חיטה יבשה

חצי כוס חומוס

בשר כתף טרי / גרונות של הודו / רגל של פרה

2 קלחי תירס חתוכים לחצי

1 גרון הודו חתוך

ביצים

תבלינים: כף גדושה פפריקה מתוקה, כורכום, מלח, פלפל, מעט קימל טחון

קציצות קוקלה (ראה פוסט נפרד)

1 בצל קצוץ דק

אופן ההכנה:

מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הקטניות.

מוסיפים את התבלינים, הבשר, רגל של פרה ומים עד חצי מגובה הסיר.

כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הקוקלות , הביצים והתירס

מבשלים 2-3 שעות על אש נמוכה ומעבירים לפלטה ללילה.

[shopeat_button]

קטגוריה: בשרים, כללי
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *