מצרכים:
1 קילו קמח
1 שקית שמרית
כף מלח + –
שמן זית
מעט סוכר
אופן ההכנה:
מערבבים את כל היבשים חוץ מהמלח
מוסיפים שמן ומים – הבצק צריך להיות דליל מעט, כמו הבצק לספינג' רק קצת יותר מוצק.
מוסיפים את המלח וחובטים בבצק במשך 2-3 דקות.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים.
מחממים סיר חשמלי (סיר עם מכסה חשמלי), מפזרים בתחתית הסיר מעט קמח.
בידיים משומנות קורצים כדורים מהבצק ומשטחים אותו על קרקעית הסיר.
כשנאפה בצד אחד – הופכים.
רצוי לא לעזוב את הסיר בשלב הזה, האפייה די מהירה.
אני שומרת אותם בתוך שק בד – דוגמת ציפה של כרית, כדי שהלחם ינשום ולא יהיה צמיגי.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה