לחם פראנה


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

1 קילו קמח
1 שקית שמרית
כף מלח + –
שמן זית
מעט סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל היבשים חוץ מהמלח
מוסיפים שמן ומים – הבצק צריך להיות דליל מעט, כמו הבצק לספינג' רק קצת יותר מוצק.
מוסיפים את המלח וחובטים בבצק במשך 2-3 דקות.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים.
מחממים סיר חשמלי (סיר עם מכסה חשמלי), מפזרים בתחתית הסיר מעט קמח.

בידיים משומנות קורצים כדורים מהבצק ומשטחים אותו על קרקעית הסיר.
כשנאפה בצד אחד – הופכים.
רצוי לא לעזוב את הסיר בשלב הזה, האפייה די מהירה.
אני שומרת אותם בתוך שק בד – דוגמת ציפה של כרית, כדי שהלחם ינשום ולא יהיה צמיגי.

[shopeat_button]

קטגוריה: לחם
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *