מצרכים:
5 ביצים
1 גבינת עזים 5% למריחה (או קוטג')
2 כפות מיונז (אני אוהבת את של הלמנס)
200 גר' גבינת קשקבל מגורדת
2 בצלים גדולים קצוצים דק / כרישה
ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים – אפשר עם סנפרוסט, אבל עם הטרי הרבה יותר מוצלח בעיני
מלח פלפל
אופן ההכנה:
חולטים את הברוקולי במים מומלחים ל- 5 דקות – לא יותר
מטגנים את הבצל או הכרישה, אני טיגנתי מעבר להזהבה, אוהבת שהבצל "מדיום וול" (:
בקערה מערבבים את כל שאר המרכיבים, מוסיפים את הברוקולי.
משמנים תבנית עגולה 26, משטחים את התערובת ומעל מפזרים מעט שומשום שחור לקישוט
אפיה 180, עד שמזהיב יפה
מקור המתכון: אורלי הפסיכולוגית שעובדת איתי
[shopeat_button]
כתיבת תגובה