המרכיבים (כמות ל- 20-25 עוגיות):
125 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר קנים (או רגיל)
1/2 כוס סוכר חום כהה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל טהור
1 כוס קמח
1/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה
חצי כוס תערובת פיצוחים – גרעיני דלעת, חמניה, אגוזי מלך, בוטנים
1 ו-1/4 כוסות שיבולת שועל ("קוואקר")
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר + 50 גר' צ'יפס קינמון
(למי שלא מצליח להשיג צ'יפס קינמון בארץ, אפשר להוסיף חצי כפית אבקת קינמון)
כתיבת תגובה