מצרכים:
[shopeat_ingredients]
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
1 כוס פרג טחון
1 כוס קוקוס
1 אבקת אפיה
מערבבים הכל ומוסיפים את החומרים הרטובים:
1 כוס מיץ תפוזים (או שמנת מתוקה, או חלב, או מים)
3 ביצים
3/4 כוס שמן
מעט תמצית וניל אמיתית
[/shopeat_ingredients]
גנאש שוקולד:
100 גר' שוקולד מריר / חלב
100 מ"ל שמנת מתקה
מחממים יחד עד אחידות
אופן ההכנה:
אופים ב- 2 תבניות אינגליש קייק (או תבנית עגולה 26) כ- 40 דקות בחום 180
כשהעוגה מתקררת, דוקרים בעזרת שיפוד ויוצקים את הגנאש
מקור המתכון: מלי, פורום אוכל YNET, עם גנאש (במקור עם אבקת סוכר)
[shopeat_button]
כתיבת תגובה