עוגת רסק תפוחי עץ עם מרנג

 

 

 

 

ופרוסה….

 

עוגת 3 שכבות, בסיס פריך + שכבת תפו"ע + מרנג מפנק

הבצק הוא הבסיס להצלחה!

מצרכים:

חומרים לבצק:
200 גר' חמאה או מרגרינה
2 חלמונים
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
– ללוש את כל החומרים, לשטח בתבנית פאי גדולה (26-28) ולאפות בחום בינוני עד השחמה וכאן הסוד! בצק שחום טעים בהרבה, במקרה הזה.(כ-25 דקות).

1 פחית שימורים של  רסק תפוחים ממותק
2 כפיות תמצית רום
– להוסיף הרום לתוך רסק התפוחים, לערבב ולשפוך על הבצק בעודו חם!

אפשר להחליף את הרסק בתפו"ע שחותכים לקוביות קטנות, ומבשלים במעט חמאה וסוכר, לבסוף מוסיפים

חצי כפית קינמון ומקררים.

לקצף:
להקציף 3 חלבונים עם

1/2 כוס סוכר

ו-1/2 כפית קורנפלור

למרוח על הרסק ולאפות בחום בינוני נמוך כ-10 דקות עד הזהבה.
לשמור במקרר. הכי טעים למחרת.

הוספתי לרסק התפוחים כוס של אגוזי פקאן שקליתי מעט וכתשתי גס.

 

מקור המתכון: עידית המקורית, פורום אוכל, YNET

 
[shopeat_button]

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *