מצרכים:
12 חתיכות עוף (ירכיים / כרעיים / קילו וחצי כנפיים)
1 שקית פירורי לחם מוזהבים – אני משתמשת בפירורים מקמח מלא
3-4 כפות שומשום
כף אבקת מרק בצל
3 כפות קורנפלור (או קמח תפו"א)
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה (אני לא שמה)
1 כפית אבקת שום
לערבב את כל היבשים יחד
אופן ההכנה:
מייבשים את העוף במגבת נייר ומוסיפים עליו 3 כפות מיונז. מעסים את חלקי העוף מכל הצדדים.
מעבירים את נתחי עוף כל פעם נתח אחד, לתוך קערת היבשים, מצפים ומהדקים היטב את הפירורים לעוף ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה שרוסס במעט ספריי שמן
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180, כשעה, באמצע הופכים פעם אחת
מקור המתכון: אתר פסטו, עם שינויים שלי
[shopeat_button]
כתיבת תגובה