מצרכים:
250 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס שמן
3 ביצים
1/3 כוס סוכר
קורט מלח
25 גר' קורנפלור (שמתי אינסטנט פודינג וניל)
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו או בסיר כפול עד המסה, מוסיפים את השמן ומערבבים עד שהעיסה נעשית נוזלית
במיקסר שמים את הביצים, הסוכר והמלח, מקציפים כ-6 דקות.
לקראת הסוף מוסיפים את השוקולד ומקפלים בזהירות.
מוסיפים את הקורנפלור ומקפלים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבניות אישיות ואופים 10-15 דקות.
מגישים עם גלידת וניל
כתיבת תגובה