פלאפל ביתי

 

 

 

מצרכים: 

1 קילו חומוס שהושרה לילה

2 כפות גרגירי כוסברה מיובשת טחונה

1 כף כמון

1 חבילה פטרוזיליה (אפשר לשים פטרוזיליה מיובשת, 2 כפות)

כף וחצי מלח

2 בצלים גדולים

1 כוס קמח

חצי כוס מים קרים (לפי הצורך, אם המסה יציבה, אין צורך)

1 כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה:

טוחנים את החומוס, הפטרוזיליה, הבצל יחד במעבד מזון או מטחנת בשר

מוסיפים קמח, אבקת אפיה וסודה לשתיה ולשים קלות.

הבדיקה אם העיסה יציבה מספיק היא מעיכת כמות קטנה של עיסה ביד, אם נשאר אחיד ולא מתפורר – מוכן, אם לא, להוסיף עוד מעט קמח.

אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה במנות אישיות

[shopeat_button]

קטגוריה: קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *