קציצות דג סלמון ברוטב בצל

 

לקציצות דג-סלמון:

1 נתח סלמון דג (טרי או קפוא) טחון

3 כפות פירורי לחם

3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

1 ביצה

מעט נענע יבשה

מלח, פלפל שחור

מערבבים את העיסה, יוצרים כדורים ושמים בסיר

אפשר להכין כמות ולהקפיא את הקציצות לא מבושלות

 

לרוטב:

3 בצלים מגוררים-דק  (במעבד מזון, פומפיה)

2 עלי דפנה

1 גבעול סלרי+עלים, קצוצים דק

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

רבע כוס שמן קנולה / חמניות

רבע כפית קימל טחון

רבע כפית גרגרירי כוסברה מיובשת, טחון

1-2 שיני שום כתושים

 

[/shopeat_ingredients]

[shopeat_button]

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל ללא שמן, עד שהנוזלים מתאדים

מוסיפים את השום, השמן, הפפריקה המתוקה והתבלינים ומבשלים 5 דקות ומוסיפים 1 כוס מים, מבשלים עוד 20 דקות

ומוסיפים קציצות דג, מבשלים יחד עוד 20 דקות ומגישים חם

[shopeat_button]

קטגוריה: דגים, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *