קציצות פראסה (כרישה)

מצרכים:

6 כרישות

חצי קילו בשר טחון

3/4 כוס קמח מצה

5-6 ביצים

3 תפו"א בינוניים, קלופים

מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

חותכים את הכרישה עד החלק העליון (את האזור העליון זורקים), מקלפים את השכבה החיצונית הראשונה.

חותכים לאורך ומכניסים למים לשעה (בין שכבות הכרישה לפעמים יש חול, כדאי לעשות את התהליך הזה)

ממלאים סיר מים גדול, קוצצים את הכרישה ושמים במים, שמים גם את תפו"א

מרתיחים עד שתפו"א מבושלים, מסננים ומצננים

כשהכרישה התקררה, סוחטים בידיים ומעבירים למעבד מזון

טוחנים ב- 2-3 פולסים ומעבירים לקערה

מועכים את תפו"א ומוסיפים את כל שאר המרכיבים

העיסה צריכה להיות יציבה ולא דלילה, כזו שתאפשר לקחת מעט וליצור קציצות שלא מתפרקות ביד, אם דליל

להוסיף עוד קמח מצה

מטגנים ומגישים

קטגוריה: פסח, קציצות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *