מצרכים:
למלית הבשר:
רבע קילו בשר טחון
1 בצל גדול מגורר
חצי כוס פירורי לחם מתובלים
1 ביצה
פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט
6-8 תחתיות ארטישוק – קפואות או טריות אם אתם בעניין של לקלף…(:
מערבבים הכל וממלאים את ראשי הארטישוק
לרוטב:
2 גבעולי סלרי קצוצים, כולל עלים
2 כוסות אדממה קלוף (רק הפולים)
1 בצל מגורר
2 שיני שום פרוסות
תבלינים: כורכום, קינמון, מלח, פלפל שחור, קימל טחון, גרגירי כוסברה טחונים
3 כוסות מים
כתיבת תגובה