מצרכים:
1 חבילת שערות קדאיף (400 גר')
תרסיס שמן (לא זית)
500 מל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
2 גביעי מעדן סקי-וניל
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה מפזרים את שערות הקדאיף, מרססים במעט ספריי שמן ופותחים את השערות, אופים בחום 180, תוך ערבוב – המלצה: לא לזוז מהתנור, השערות נשרפות מהר! מצננים ומועכים עם הידיים לפירורים.
מלית הגבינה:
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט וניל, מוסיפים את אבקת הסוכר והגבינה
בתבנית פיירקס מלבנית מפזרים מחצית מהקדאיף, מהדקים היטב.
יוצקים את הגבינה, מעל מפזרים את שארית שערות הקדאיף ולוחצים מעט עם היד
מצננים 3 שעות מינימום ומיישרים עם כפית בהנאה…
כתיבת תגובה