פתיתי בצק שמבושלים בישול ארוך ואיטי, ממש כמו לאכול עננים קטנים (:
לניקיטוש:
2 ביצים
כוס וחצי קמח
כף שמן
כפית מלח
לעבד לבצק ולמולל באצבעות לפתיתים קטנים
משאירים את הפתיתים על תבנית מרופדת בנייר אפיה לייבוש של 3-4 שעות, מערבבים מדי פעם
בסיר שמים:
2 בצלים מגורדים בפומפיה (נותן אפקט של עיסה ראשונית, מומלץ)
2 גבעולי סלרי קצוצים
חלקי בשר ועוף
חצאי קלחי תירס (תוספת אהובה אצלי בכל חמין)
תבלינים: מלח, פלפל, קימל טחון, זרעי כוסברה טחונים, כף פפריקה מתוקה
מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים את הבשר כשעה
מוסיפים את הניקיטוש ומעבירים לפלטה של שבת
כתיבת תגובה