כמות ל- 7 מנות
מצרכים:
למלית:
1 בצל גדול פרוס לחצי ולפרוסות דקות
2 שיני שום קצוצות
רבע קילו בשר מעורב – אצלנו אוהבים לבבות עוף, חזה עוף וכבד
תיבול: כף גדושה פפריקה מתוקה, כף כמון, פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום והתבלינים
מוסיפים את הבשר (מנוקה משומן) ומטגנים 15 דקות
מצננים.
14 עלי סיגר, לכל סיגר לוקחים 2 עלים
שמים מעט מהמלית במרכז העלה, מביאים הדופן התחתית כלפי פנים ואת 2 הצדדים למרכז ומגלגלים
מסדרים על נייר אפיה ואופים בחום גבוה עד שמשחים יפה
רוטב פטריות:
אזהרה! רוטב תעשייתי, אבל אני מתה עליו (:
1 סלסלת פטריות פרוסות דק
1 בצל קצוץ
2 שקיות "רוטב פטריות"
400 מ"ל מים רותחים
מלח, פלפל שחור
מטגנים בצל, מוסיפים פטריות
מוסיפים תבלינים, "רוטב פטריות", מים רותחים
מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה