אגרול במלית מעורב ירושלמי

 

כמות ל- 7 מנות

מצרכים:

למלית:

1 בצל גדול פרוס לחצי ולפרוסות דקות

2 שיני שום קצוצות

רבע קילו בשר מעורב – אצלנו אוהבים לבבות עוף, חזה עוף וכבד

תיבול: כף גדושה פפריקה מתוקה, כף כמון, פלפל שחור, מלח

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום והתבלינים

מוסיפים את הבשר (מנוקה משומן) ומטגנים 15 דקות

מצננים.

 14 עלי סיגר, לכל סיגר לוקחים 2 עלים

שמים מעט מהמלית במרכז העלה, מביאים הדופן התחתית כלפי פנים ואת 2 הצדדים למרכז ומגלגלים

מסדרים על נייר אפיה ואופים בחום גבוה עד שמשחים יפה

רוטב פטריות:

אזהרה! רוטב תעשייתי, אבל אני מתה עליו (:

1 סלסלת פטריות פרוסות דק
1 בצל קצוץ
2 שקיות "רוטב פטריות"
400 מ"ל מים רותחים
מלח, פלפל שחור

מטגנים בצל, מוסיפים פטריות
מוסיפים תבלינים, "רוטב פטריות", מים רותחים
מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.

[shopeat_button]

קטגוריה: בשרים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *