מצרכים:
2 ביצים
1 כוס חלב
חצי כוס שמן
רבע כוס סוכר
1.5 כוסות קמח תופח
רבע כפית מלח
תרסיס שמן לשימון הפלטות
אופן ההכנה:
מערבבים ביצים, שמן, חלב יחד
מערבבים את היבשים ומוסיפים לתערובת הרטובה
מחממים היטב את מכשיר הוואפל בלגי, מרססים בתרסיס שמן ויוצקים כף גדושה לכל אחד מהשקעים (אצלי יש 4) אופים עד השחמה.
התוספות שתופסות:
כמובן מעדן "יולו" שכבות שנתן פה קפיצת טעם משמעותית, הוספתי גם מעט שוקולד צ'יפס
מייפל (אמיתי בבקשה)
קצפת
גנאש
YOU NAME IT!
כתיבת תגובה