מצרכים:
כוס שעועית לבנה שהושרתה לילה (כשרוצים חמין קליל יותר, אפשר להשמיט את השעועית והחומוס ולשים רק חיטה)
כוס חיטה יבשה
חצי כוס חומוס
בשר כתף טרי / גרונות של הודו / רגל של פרה
2 קלחי תירס חתוכים לחצי
1 גרון הודו חתוך
ביצים
תבלינים: כף גדושה פפריקה מתוקה, כורכום, מלח, פלפל, מעט קימל טחון
קציצות קוקלה (ראה פוסט נפרד)
1 בצל קצוץ דק
אופן ההכנה:
מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הקטניות.
מוסיפים את התבלינים, הבשר, רגל של פרה ומים עד חצי מגובה הסיר.
כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הקוקלות , הביצים והתירס
מבשלים 2-3 שעות על אש נמוכה ומעבירים לפלטה ללילה.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה