עוגת ביסקוויטים

לשכבת הביסקוויטים:

ביסקוויטים קקאו (לפי גודל התבנית שתבחרו להשתמש),   בעיני של שופרסל הכי טעימים

1 כוס חלב

לשכבת הקרם:

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

חצי כוס חלב

לגנאש:

100 גר' שוקולד מריר או חלב

100 מ"ל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג והסוכר לקצף יציב אך לא מאד נוקשה

טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים 2 שכבות בתחתית התבנית

מעל מורחים מחצית מכמות הקרם

מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים, הפעם לא כפולה, שכבה אחת בודדת

מעל מורחים את שארית הקרם

מכניסים להקפאה לשעה

ממיסים את הגנש ומצפים מעל

 

שומרים במקרר…אם היא תחזיק מעמד שם בחושך לבד…(:

 

 

 

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *