עוגת גזר בחושה

 

 

מצרכים

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק:
3 ביצים
11/2 כוסות דחוסות (360 גרם) סוכר חום כהה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס (240 מ"ל) שמן
2 כוסות גזר מגורר (כ-4 גזרים גדולים, 300 גרם)
11/2 כוסות (150 גרם) קוקוס
2 כוסות (280 גרם) קמח
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
2 כפיות גדושות קינמון
1 כוס אגוזי מלך, שבורים
1 כוס צימוקים

 

 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות. בקערה גדולה טורפים ביצים. מוסיפים שני סוגי סוכר ושמן ומערבבים היטב. מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים. מנפים יחד קמח, אבקת סודה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים. אופים שעה או עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי.

 

מקור המתכון: קרין גורן

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *