עוגת "הכף"

 

 

 

העוגה נקראת עוגת ה"כף" מכיוון שאין צורך להשתמש במיקסר, הכל מתבצע בקערה אחת וכף עץ

(או מטרפה ידנית)

עוגה נהדרת ויכולה לשמש כבסיס למאפינס או כעוגה מהירה לאורחים שבדרך

אפשר ואף רצוי להוסיף לה תוספות כמו שוקולד צ'יפס, פירות וכו'

 

מצרכים:

4 ביצים

1 כוס סוכר

2 כוסות קמח

כפית וחצי אבקת אפיה

3/4 כוס שמן

1 שקית סוכר וניל, או תמצית וניל

כוס מיץ תפוזים

 

אופן ההכנה:

לערבב הכל בקערה, לצקת לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום 180 עד הזהבה (מבחן הקיסם)

מקור המתכון: יעל מוינה, פורום אוכל YNET

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
5 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *