לעוגת פאדג':
חבילה ורבע שוקולד מריר
3.5 כפות חמאה (170 גרם)
3 כפות סוכר (60 גר')
2 ביצים
2.5 כפות סוכר (50 גרם סוכר)
100 גרם דובדבנים משומרים
1.5 כפות קמח תפו"א
1/2 כף שמן קנולה
לגנאש שוקולד:
100 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה בקערת נירוסטה מעל סיר אדים ומניחים להתקרר עד לטמפרטורת החדר
מקציפים את הביצים עם 50 גרם סוכר עד לקבלת קצף חזק.
מוסיפים את תערובת השוקולד, הדובדבנים והקמח תפוחי האדמה ומערבבים לסירוגין תוך מזיגת השמן עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מלבנית (30 ס"מ) ואופים 40 דקות, 170 מעלות עד שהעוגה יציבה בצדדים ורוטטת במרכז. מקררים ומצפים בגנאש שוקולד
הכנת גנאש השוקולד:
מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש ויוצקים את השוקולד מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס. מקררים לטמפרטורת החדר ומצפים את העוגה
כתיבת תגובה