מצרכים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
2 ביצים
חצי כוס שמן
מלח, פלפל
1 שקית פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה:
בקערה גדולה – מערבבים את הביצים עם השמן,
המלח והפלפל.
מוסיפים את פרחי הכרובית לתוך הקערה ומערבבים היטב שהכל יצופה
בקערה נוספת – שמים את פרורי הלחם וטובלים כל פרח בקערה, מצפים היטב.
מניחים כל פרח כרובית על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור, 180 מ' 30-45 דקות, הופכים באמצע הדרך.
מקור המתכון: "השכן של אירן" פורום אוכל YNET
אני מגישה עם מטבל יוגורט פשוט, שלמדתי מחברתי עידית מאור:
מערבבים יוגורט רגיל, לא ממותק, עם מעט שום ושמיר קצוץ
טעים וקל !
[shopeat_button]
כתיבת תגובה