פרחי כרובית אפויים בציפוי קריספי

מצרכים:

1 כרובית  מפורקת לפרחים

2 ביצים

חצי כוס שמן

מלח, פלפל

1 שקית פירורי לחם מוזהבים

 

אופן ההכנה:

בקערה גדולה – מערבבים את הביצים עם השמן,

המלח והפלפל.

מוסיפים את פרחי הכרובית לתוך הקערה ומערבבים היטב שהכל  יצופה

בקערה נוספת – שמים את פרורי הלחם וטובלים כל פרח בקערה, מצפים היטב.

מניחים כל פרח כרובית על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור, 180 מ' 30-45 דקות, הופכים באמצע הדרך.

מקור המתכון: "השכן של אירן" פורום אוכל YNET

 

אני מגישה עם מטבל יוגורט פשוט, שלמדתי מחברתי עידית מאור:

מערבבים יוגורט רגיל, לא ממותק, עם מעט שום ושמיר קצוץ

טעים וקל !

[shopeat_button]

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
8 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *