קדאיף בשר טחון

 מצרכים:

1 חבילה שערות קדאיף

חצי קילו בשר טחון

1 חציל קלוי על האש

1 בצל קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

חופן צנוברים קלויים

תבלינים: פלפל שחור, מלח, נענע מיובשת, פפריקה מתוקה

 

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים, מוסיפים את התבלינים.

מעבירים למסננת וסוחטים מנוזלים (אם יש)

אחרי שהתערובת מצטננת, מוסיפים את החציל הקלוי ומערבבים, טועמים ומשפרים טעמים.

מחלקים את חבילת הקדאיף ל- 2

מפוררים היטב את הקדאיף ומוסיפים כף שמן

שמים בתבנית מחצית מחבילת הקדאיף ומעל את הבשר הטחון.

מפזרים צנוברים ומעל את הקדאיף שנותר.

מהדקים היטב עם ידיים משומנות ואופים בתנור עד השחמה (בערך חצי שעה)

את הרעיון למתכון הזה קיבלתי מרן שמואלי, האיש והאגדה

 
[shopeat_button]

קטגוריה: מאפים
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *