תפו"א בציפוי קריספי

את הקרדיט לתפו"א המופלאים האלה, אני חייבת לניקי ב.

הם מככבים אצלי כל יום שישי בערב.

מצרכים:

3-4 תפו"א פרוסים לפרוסות של ס"מ

2 כפות פפריקה מתוקה

3 כפות פירורי לחם

1 כף אבקת מרק עוף (ללא MSG)

פלפל שחור

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

מערבבים את התפו"א עם כל החומרים, מסדרים על תבנית אפייה מרופדת ואופים חצי שעה מכל צד, 180 מעלות.

אני חותכת את התפו"א לקוביות קטנות, ככה הם יותר קריספיים

[shopeat_button]

קטגוריה: כללי, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *