מצרכים:
1 קילו תפו"א מזן דזירה (האדומים) קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1 קילו בשר כתף טרי, חתוך לקוביות גדולות
3 כפות חומץ
1 כף כמון
1 כף פפריקה מתוקה
חצי כפית אורגנו
4 כפות שמן
3 שיני שום קלופות חתוכות לחצי
2 עלי דפנה
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
בסיר לחץ שמים את הבשר ומוסיפים את התבלינים פרט למלח ולתפו"א
מטגנים 2-3 דקות, מוסיפים ליטר מים ומכסים את הסיר, מבשלים בסיר לחץ כשעה
פותחים את הסיר ומוסיפים את המלח וקוביות תפו"א, מבשלים יחד עוד חצי שעה
כתיבת תגובה