גם בריא, גם טעים
מצרכים:
חצי קילו שיבולת שועל
3 כפות דבש
1 כוס תערובת פיצוחים (גרעיני חמניה, שקדים, אגוזים)
חצי כוס חמוציות מיובשות
חצי כוס בננה מיובשת (לשבור לחתיכות לא גסות)
כפית קינמון
חצי כוס שומשום מלא
4-5 כפות פשתן טחון (אפשר גם לא טחון, אבל הוא פחות זמין לגוף)
אופן ההכנה:
ממיסים 3 כפות דבש בכוס מים רותחים
מערבבים את השיבולת שועל עם המים והדבש ומשטחים על תבנית אפיה גדולה מרופדת
בנייר אפייה, אופים עד שמשחים, תוך ערבוב.
קולים את כל האגוזים ושמים בקערה נפרדת שאליה מוסיפים את כל המרכיבים האחרים.
מוסיפים את השיבולת שועל הקלויה, מערבבים ואוכלים.
[shopeat_button]
כתיבת תגובה