טבית – החמין העירקי

הגרסה המובאת כאן, הינה אינטרפטציה שלי לכמה מתכונים

מצרכים:

3 כוסות אורז שטוף (או פרסי או יסמין)
1 עגבניה מגורדת
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
בהרת
הל טחון
קינמון
נענע מיובשת
200 גר' בשר טחון

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל, להוסיף את התבלינים והאורז וחצי כוס מים,

מערבבים עם הבשר וממלאים את העוף, גם בין החזה לעור, לסגור עם קיסמים.

את העוף אני מורחת בתערובת של פפריקה מתוקה, מלח, מעט שמן ופלפל שחור – לצבע.

מניחה את העוף כשהחזה כלפי מטה, על פרוסות של תפו"א ולתנור ל- 100 מעלות. אפשר גם לוותר על פרוסות התפו"א, העוף מגיר הרבה נוזלים, מדי פעם להרטיב

 
[shopeat_button]

קטגוריה: עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *