נודלס תרד וחזה עוף בחלב קוקוס, חמאת בוטנים וצ'ילי

 

לחזה עוף:

חצי פרפר חתוך לקוביות בגודל ביס

מטגנים את העוף כ- 10 דקות בערך, מניחים בצד

 

לרוטב חלב הקוקוס:

2 שיני שוב כתושות

מעט ג'ינג'ר מגורד

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 פחית קרם קוקוס

3 כפות רוטב סויה

4 כפות חמאת בוטנים

לנודלס:

1 חבילת נודלס תרד, מבושלים לפי הוראות היצרן

אופן ההכנה:

מטגנים את הג'ינגר והשום דקותיים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים יחד 10 דקות על אש גבוהה.

מוסיפים את העוף, מערבבים.

 

ההגשה: לוקחים מעט מהנודלס, שמים בצלחת, מעל יוצקים את הרוטב עם העוף ומגישים חם בתוספת בוטנים

[shopeat_button]

קטגוריה: עופות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *