לחזה עוף:
חצי פרפר חתוך לקוביות בגודל ביס
מטגנים את העוף כ- 10 דקות בערך, מניחים בצד
לרוטב חלב הקוקוס:
2 שיני שוב כתושות
מעט ג'ינג'ר מגורד
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 פחית קרם קוקוס
3 כפות רוטב סויה
4 כפות חמאת בוטנים
לנודלס:
1 חבילת נודלס תרד, מבושלים לפי הוראות היצרן
אופן ההכנה:
מטגנים את הג'ינגר והשום דקותיים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים יחד 10 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את העוף, מערבבים.
ההגשה: לוקחים מעט מהנודלס, שמים בצלחת, מעל יוצקים את הרוטב עם העוף ומגישים חם בתוספת בוטנים
[shopeat_button]
כתיבת תגובה