עוגת בראוניז פאדג' (עם שמן)

מצרכים:

1 כוס שמן

חצי כוס אבקת שקדים

כוס ורבע קמח

1 כוס קקאו משובח

כוס וחצי סוכר

4 ביצים

2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:

מערבבים את היבשים, מוסיפים את הרטובים ומערבבים הכל יחד.

יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ואופים 25 דקות.

מעל יוצקים גנאש: 100 גר' שוקולד מריר + 100 מ"ל שמנת מתוקה.

אני מוסיפה לגנאש גם כפית של גלוקוזה, למראה זוהר יותר (:

[shopeat_button]

קטגוריה: עוגות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *