סברינה אישית

מצרכים:

5 ביצים גדולות מופרדות
7 כפות סוכר
5-6 כפות סולת רגילה
2 כפות קמח רגיל
2 כפות שמן
1/2 כפית אבקת אפיה

 

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים יחד עם 5 כפות סוכר.
להקציף את החלמונים עם השמן ו- 2 כפות סוכר.
למזג בין 2 העיסות בעדינות ואז באמצעות כף, להוסיף לאט לאט תוך
בחישה את הסולת הקמח ואבקת האפייה.
לשמן תבנית שקעים סיליקון ,לצקת את העיסה ולאפות בחום 180, 10-15 , עד השחמה קלה

מיד עם הוצאת העוגות מהתנור, לצקת עליה את הסירופ החם :

הסירופ: 2 כוסות מים,5 כפות סוכר,2 כפיות תמצית רום, 2 כפות ריבת מישמש.
לבשל את כל זה על האש – לא להרתיח. לחכות שהסוכר והריבה יימסו.

להקציף שמנת מתוקה ולזלף על העוגות

מקור המתכון: לילית, פורום אוכל YNET


קטגוריה: עוגיות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *