פאייה ספרדית

מתכון מבית סבתא ז"ל

מצרכים:

2 כוסות אורז יסמין, שטוף

1 בצל בינוני קצוץ

1 עגבניה גדולה ובשלה, מגורדת

תבלינים: כורכום, פלפל שחור, מלח, מעט אבקת מרק (ללא MSG)

ירקות: אפונה, גמבה, גזר – לחתוך לקוביות קטנות

4 כוסות מים רותחים

אופציונלי – חתיכות של חלקי עוף

 

 

אופן ההכנה:

 מטגנים את הבצל והירקות יחד, מוסיפים את התבלינים, מוסיפים את האורז ומטגנים הכל יחד כמה דקות.

מוסיפים מים ומביאים לרתיחה ומבשלים עוד חצי שעה, סוגרים את האש ומשאירים את הסיר 10 דקות בלי לפתוח

מערבבים עם מזלג ומגישים


[shopeat_button]

קטגוריה: תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *