פטוציני אלפרדו


 

מצרכים:

2 שמנת מתוקה 15%
1 שמנת חמוצה
1 תיבולית קנור פטריות
1 סלסלת פטריות פרוסות לפרוסות דקות
2 שיני שום כתושות
מעט אגוז מוסקט
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה:

מטגנים את הפטריות עם שיני השום
מוסיפים תיבולית, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה
מוסיפים את התבלינים, מביאים לרתיחה, מנמיכים אש ומבשלים עד הסמכה קלה

מבשלים את הפסטה, מסננים ושופכים על הרוטב מערבבים ומגישים.

[shopeat_button]

קטגוריה: כללי, תוספות
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *