ריבת עגבניות שרי ותפוחי-עץ

 

מצרכים:

2 קילו עגבניות שרי

2 תפוחים חתוכים לרבעים ולפרוסות דקות

קילו ורבע סוכר

1 מקל וניל

1 מקל קינמון

לפקטין (החומר האחראי על הקרשת הריבה) 4 ליבות של תפוח-עץ

 

אופן ההכנה:

 

את העגבניות שוטפים היטב וחותכים לחצי, מוסיפים את התפוחים, יחד עם הליבות
שמים בסיר עם הסוכר, המקל קינמון ומקל הוניל

מבשלים בערך שעה וחצי, ואז עושים את מבחן הצלחת.
שמים על צלחת שהיתה מעט בפריזר, כף מהריבה ועוברים עם האצבע ליצירת "שביל"
אם השוליים חוזרים מהר, הריבה לא מוכנה

מעבירים לצנצנות שעברו עיקור בתנור: מחממים את התנור ל-160 מעלות. מניחים את הצנצנות על מדף אפייה מרופד במגבות נייר ומכניסים לתנור ל-10 דקות.  שופכים את הריבה הרותחת, סוגרים והופכים על הראש.

[shopeat_button]

קטגוריה: כללי
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *